31 januari 2012

Ny skådis till Spring Breakers



I Selena Gomez kommande indie film med James Franco och Vanessa Hudgens kommer också Selenas vän, Ashley Benson, vara med, rapporterar vår systersajt, Deadline Hollywood.
"Deadline har fått reda på att Pretty Little Liars co-stjärnan Ashley Benson precis bokat en roll", säger Nikki Finke. "Men för två veckor sedan lämnade Emma Roberts filmen. Så med ett 12 feb startdatum i Florida, letar Spring Breakers fortfarande efter sin fjärde tjej. "
Skrivet av Harmony Korine, är våren Breakers om fyra college tjejer som rånar en restaurang för att få pengar till sin resa till stranden med "en rappande drog-och vapenhandlare som får dem ut ur fängelset och lockar dem att döda hans arch-rival , "som skulle spelas av James.
Intressant nog dejtar Ashley närvarande Ryan God, som brukade vara Selenas pojkvän Justin Biebers swag tränare. De fyra av dem har hängt ut ett gäng nyligen, så vi undrar om Selena, 19, spelade en roll i att hjälpa Ashley att få kasta i filmen.
Oavsett, tror vi att Justin och Ryan kommer att vara nere i Florida ett gäng tillsammans när deras tjejer är spelar in filmen! Dubbel dejt foton - vi kan inte vänta!
Vem tycker du ska spela den fjärde flickan våren Breakers?
-thegomez

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.